Monthly Archives: september 2015

Joyetech eVic-VT Full Kit: Review

Een in-depth review van de grote broer van de eVic VTC mini. Een toestel met maar liefst 5000mAh batterij in combinatie met dezelfde Ego ONE Mega tank. ‘t Is geen kleine mod, maar ‘t is wel een pracht van een toestel. Het makkelijk locken van ohms en temps is een enorm voordeel, en er is geen toestel op de markt dat voor die prijs zo’n enorme batterij meeheeft.

De styling is een beetje apart, en daar moet je natuurlijk fan van zijn – MAAR – het is zeker geen lelijk toestel. Komt met een gratis silicone hoesje in een mooie kit. Ook deze is te koop bij Vaporshop voor een stuk onder de €100!

Rail Box Mod: Review

Oh my lord, dit wil ik! Hoewel dit een heel beperkte sneak preview is, kan ik niet wachten op de échte review van Rip Trippers. Het ziet er een subliem toestel uit met een prachtig idee. Je kan de lelijkste tanks (want laat duidelijk zijn, die Kanger Subox Mini tank is geen beauty) gewoon wegbergen. Ook de ouderwetse look van de Nautilus Mini bijvoorbeeld kan je volledig wegwerken. AWESOME!

Met de DNA40 chip zal dit ongetwijfeld een prachtig ding worden, hopelijk is er ondersteuning voor temp control want dan ben ik helemaal verkocht!

De waarheid over de e-sigaret

Een filmpje door een Amerikaanse groep die tegen de tabakslobby in wil gaan. Er is zoveel foute informatie op het web en in de media in Amerika én bij ons dat dit soort filmpjes nodig zijn op televisie. Bij ons is er ongetwijfeld geen budget voor, maar het is wél noodzakelijk. Zonder een beetje degelijk lobbywerk laten we de tabaksindustrie alles overnemen en laten we de communicatie volledig verzieken met valse informatie en twijfel- en angstzaaierij. Ik deel het dus met heel erg veel plezier!

Check zeker ook hun site: thetruthaboutvaping.com

SMOK X Cube 2: Review

Een prachtige en erg diepgaande review van de uitermate interessante SMOK XCube2, een toestel gemaakt voor de cloud chasers met heel veel power maar eveneens met heel wat technische snufjes die, vooral aan deze prijs, revolutionair kunnen genoemd worden. Dingen zoals een Bluetooth connectie, upgradeable firmware en aanpasbare leds en batterij-indicatoren zijn geweldig voor een toestel dat nog niet in de buurt komt van de prijs van de VaporShark toestellen, bijvoorbeeld…

SMOK is daarnaast ook een topmerk qua afwerking en gebruikte materialen, en ze hebben er een pracht van een tank met zowat de grootste coils die ik ooit gezien heb bijgelanceerd. Ik heb het toestel en de clearo al even kunnen bekijken in Edegem bij de mannen van Vaporshop die hem als eerste gaan verkopen in België en ik was enorm onder de indruk!

Zoals beloofd dus, een heel diepgaande review die een heel mooi beeld geeft van dit prachtige toestel!

Alien Wire: Coil Builds

Okay, ik ben zelf nog een redelijke beginner als het neerkomt op mijn eigen coils wikkelen, maar er zijn complete gekken op het web te vinden die prachtige zaken maken – en Ohmboyoc is er zo ééntje. Een prachtige Alien Wire dual coil built die perfect tot op 150W werkt op een absurd lage weerstand van 0,08ohm – een cloud chaser‘s dream – met andere woorden.

De detailbeelden zijn waanzinnig knap. Ik ben er zelf nog niet klaar voor – maar wou toch al even delen!

Cloud Contest VapExpo 2015 Moskou

Een cloud contest gehouden op de VapExpo in Moskou. Size is duidelijk alles wat telt daar bij die russen, maar er zitten zeker toch een aantal stevige wolken tussen! 🙂

Politiek: Vapers tegen Europese regelgeving…

Een boeiende video die vooral relevant is voor mensen die weten dat vapen een perfecte manier is om te stoppen met roken. De EU probeert e-sigaretten minder toegankelijk te maken dan gewone sigaretten, wat absurd is, maar ongetwijfeld werd ingegeven door de altijd aanwezige tabakslobby in Brussel.

Hieronder het filmpje met heel wat informatie… Keep in mind: dit komt uit 2013!

Bert test Cuttwood

De Cuttwood e-liquids hebben een énorm goede reputatie op het web, en ik kreeg zonet via Facebook dit filmpje doorgestuurd van Bert van Vaporshop die een stevige wolk blaast aan hun stand op de Vapexpo in Parijs. Nice!

Vape & Be Happy!

Dit doet me nu eens glimlachen op een maandagnamiddag. Een leuk en grappig filmpje, mooi uitgewerkt en met een aanstekelijk deuntje. Just vape & be happy!

Shit Teen Vapers Say…

Haha, vooral “we should have our own brand” and “this one is going on SnapChat” hadden mij op de vloer. “Do you have any Premium Flavours” en “Dude, I’ve got cotton for days” waren ook wel top. Ik ga deze op de volgende vapemeeting die ik doe allemaal droppen – ik ben toch altijd de jongste! 🙂

Vape Trick: Hoe blaas je een grote single O

Hoewel dit allesbehalve een goede tutorial is, kan deze man wél knappe O’s blazen me dunkt! Er komen sowieso nog vape tricks van FreshSkaterJay hier op de blog, ik ben namelijk best een fan! 🙂

Natalia Kills – Problem

Ik ga hier proberen alle music videos te bundelen waarin vaporizers en elektronische sigaretten voorkomen. Hier alvast een clip van Natalia Kills waarin Blu e-Cigs voorkomen…

Mephisto V2 RDA: Review

Een dripper met heel veel fans over het wereldwijde web. De Mephisto 1 was top, deze Mephisto 2 doet er nog een schepje bovenop volgens YouTube celebrity RiP Trippers. Een energieke review die je zeker moet checken!

Deze Mephisto V2 kwam trouwens ook in dit filmpje voor – not too shabby dus!

Samurai Bonsai RDA door The Cloud Factory: Review

Een supercoole review van TechNicki VapingVeefer op YouTube. Hij gebruikt eveneens de erg goede VaporShark rDNA40 als mod, en de combo lijkt me redelijk geniaal. Ik heb nog geen shops in de Benelux gevonden waar ze hem hebben, maar goed – dat zal wel niet al te lang duren… 🙂

Cloud Chasing

Met als naam van z’n kanaal “Power Vaping” is deze Fransman alvast niet aan het liegen. Een absurd filmpje getiteld “Street Cloud Chasing / Jaz Mephisto V2 0.09ohm” dat elke Belgische cloud chaser moet doen watertanden.

Wat. Een. Wolken!

Het feit dat z’n filmpjes nog eens mooi zijn afgewerkt maakt het allemaal nog aangenamer, natuurlijk! 🙂

Ik post snel nog een review van de Jaz Mephisto V2 RDA want die is quite frankly ook écht de moeite om eens van dichterbij te bekijken!

Joyetech eVic VTC Mini: Stille review

Een stille review zonder commentaar kan soms toch heel erg boeiend zijn. Een product dat ik nog niet in m’n handen heb gehad, maar waar ik eigenlijk toch ook niet op kan wachten. Volgens heel wat mensen een pracht van een toestel en ook bij ons verkrijgbaar voor minder dan €80 bij Vaporshop.

Eén single 18650 batterij, een prachtig OLED-scherm met duidelijke knoppen en bediening en genoeg power om de meegeleverde Ego One MEGA tank stevig aan te sturen. Bij deze tank krijg je zowel een Nickel als een Titanium coil die je allebei op temperatuur kan dampen: dus een volledige set om mee te starten. Looks legit!

IPV D2: Review

De IPV/Pioneer4You D2 is een prachtige modbox mét temperatuurcontrole. Krijgt overal goede reviews, is heel erg compact en werkt subliem. Ik heb er toevallig zelf ééntje en ben er enorm tevreden van. 75W power, meer dan voldoende voor de meeste clearos en drippers.

Alweer toffe review van een ietwat veel vloekende TechNicki VapingVeefer.

In België te koop bij VaporShop voor zo’n €75.