Monthly Archives: oktober 2015

SMOK TFV4 Tank: Review

Oh my god! Vorige week op bezoek bij VaporShop en deze SMOK TFV4 tank in levende lijve mogen zien en testen – wat een waanzinnige tank met een absurde hoeveelheid dampproductie. Is een knappe RBA voor ook, voor de coilbuilders!

Je hebt een mod nodig met heel veel power! De X Cube 2 deed het perfect, zelfs de iStick 100W vond ik OK – maar op een VTC Mini kwam er echt niet genoeg damp en smaak vrij… Op 100W was het geweldig!!!

Het leven van een dampverslaafde?!…

Haha, natuurlijk is niemand zo, maar het is wel extreem grappig. Vooral z’n “everything from my lab I’ve made with love”. Geniaal. Supertof! #VAPELYFE!

Aspire Nautilus Mini: Review

Prachtige review van Rip Trippers van de superpopulaire en enorm goede Aspire Nautilus Mini, één van mijn persoonlijke favorieten op vlak van mouth-to-lung clearomizers. Stevig gemaakt, heel goed afgewerkt, NUL lekkages en de perfecte BVC coils. Alles draait met schroefdraden in mekaar en dus heel erg correct product.

Qua smaak ook enorm sterk – de 1.8 ohm coils en de 1.6 ohm coils zijn geweldig. Maar VaporShark heeft nu ook een 0.3 ohm Nickel coil uit die ik al geprobeerd hebt, en plots kan je sub-ohmen met deze geweldige tank!

Vape Capitol Cloud Championships Vape Tricks Competition, Costa Mesa

Kort filmpje uit Costa Mesa, California in de VS. Daar hielden ze de negende manche van de Vape Capitol Cloud Championships Vape Tricks Competition en de jongeman die ze tonen in de video kon mij alvast enorm bekoren. Wat een prachtige controle. Meer videos van dit kampioenschap zijn sowieso nog op komst op de site!